• Εθελοντισμός στο Κέντρο Εργάνη


    Το Κέντρο Εργάνη και τα στελέχη του σάς προσκαλούν σε συνεργασία για τη δημιουργία Ομάδων Εθελοντισμού. Πιστεύουμε ότι  ο εθελοντισμός ως κοινωνικό φαινόμενο θα δημιουργήσει νέα δυναμική στο Κέντρο, δίνοντας το παράδειγμα σε όλο και περισσότερα άτομα για κοινωνική συμμετοχή, αλληλεγγύη,  κοινωνική προσφορά.  Η εθελοντική δράση αποτελεί μαθησιακή – μορφωτική λειτουργία, ενισχύει την απόκτηση κοινωνικών, επικοινωνιακών και επαγγελματικών δεξιοτήτων και αναπτύσσει νέες ικανότητες σε όσους/ες ασχολούνται με αυτή. 
    Στόχος των εθελοντών θα είναι να υποστηρίζουν δράσεις του Φορέα, όπως ενημέρωση και πληροφόρηση ωφελούμενων, εξωτερικών συνεργατών, μεντόρων, να συνδράμουν σε δράσεις ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού και γενικά να αναλαμβάνουν δράσεις δικτύωσης και εξωστρέφειας. Οι εθελοντές και οι εθελόντριες μπορεί να προέρχονται από όλες τις ειδικότητες και να προσφέρουν έργο ανάλογα με την εμπειρία, τα ενδιαφέροντά τους αλλά και το χρόνο που διαθέτουν. Οι δράσεις αυτές θα υλοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη, την Πέλλα, την Φλώρινα και την Κοζάνη.
     Όσοι και όσες ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικά το Φάκελο υποψηφιότητας και το Βιογραφικό τους στο ergani@ergani.gr

    από τις 15 Δεκεμβρίου έως τις 15 Φεβρουαρίου
    Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310 621166 (από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη μεταξύ 10:30-14:30)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου