Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Επαναπροσδιορίζοντας τη σχέση σας με το κάπνισμα

 


Ακούμε συχνά κι από όλες τις πλευρές πόσο δύσκολο είναι να κόψει κάποιος το κάπνισμα. Το υποστηρίζουν οι καπνιστές άλλα συχνά και οι ειδικοί που αναλαμβάνουν να βοηθήσουν τους καπνιστές να το κόψουν. Υπάρχουν όμως και χιλιάδες πρώην καπνιστές που λένε πως τους ήταν τελικά πάρα πολύ εύκολο να σταματήσουν. Τι γνωρίζουν αυτοί οι άνθρωποι που δεν το ξέρουν οι υπόλοιποι;

 

Είμαι η Παπαγάλου Ζωή, Σύμβουλος Διακοπής Καπνίσματος και είμαι μια από αυτούς τους χιλιάδες ανθρώπους που σταμάτησαν να καπνίζουν πολύ εύκολα. Το έκανα πάνω από 3 φόρες. Ξέρω πως ακούγεται παράξενο αλλά  κάθε φορά σταματούσα να καπνίζω  πάρα πολύ εύκολα. Μετά από μήνες όμως ή χρόνια άναβα ένα τσιγάρο, είτε για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι τα κατάφερα,  είτε για να τον τιμωρήσω. Το αποτελέσματα ήταν πάντα το ίδιο. Σε μερικές εβδομάδες ήμουν πάλι μια κανονική καπνίστρια.

 

Οι καπνιστές είναι έξυπνοι και λογικοί άνθρωποι και με ισχυρή θέληση. Είναι άνθρωποι που έχουν πάρει ρίσκα στη ζωή τους, που κατάφεραν να συνηθίσουν την γεύση του τσιγάρου και φέρουν ένα σώμα που μπορεί και το αντέχει. Δεν θα χρειαστούν ωστόσο την ισχυρή τους θέληση για να κόψουν το κάπνισμα αλλά την ικανότητα του μυαλού τους να αναγνωρίζει και να τροποποιεί τις δυσλειτουργικές τους πεποιθήσεις. Τώρα έχουν την δυνατότητα να ελευθερωθούν από εκείνη την παλιά επιλογή χωρίς να υποφέρουν.

 

Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας και να βοηθήσω εκείνους που δεν θέλουν  πια να ζουν με τις μαύρες σκέψεις που συχνά βασανίζουν τους καπνιστές. Έχω δημιουργήσει μια ΔΩΡΕΑΝ  εφαρμογή για κινητά και υπολογιστές και θα την βρείτε στο παρακάτω link:

 

escape-smoking.passion.io.

 

Το escape smoking είναι ένας εύκολος τρόπος που δεν χρησιμοποιεί υποκατάστατα νικοτίνης δεν χρειάζεται  φάρμακα και ισχυρή θέληση. Η μέθοδος είναι απλή . Προετοιμάζει τον καπνιστή για την ήμερα που θα καπνίσει το τελευταίο του τσιγάρο. Τον βοηθάει να αλλάξει τις πεποιθήσεις που ο ίδιος υιοθέτησε για να μπορεί να πορεύεται μαζί με τον παραλογισμό του καπνίσματος. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 30 πολύ σύντομα podcasts με υπεροχή μουσική και κάποιες απλές και εύκολες οδηγίες.

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους καπνιστές, κανονικούς και περιστασιακούς. Πριν λοιπόν αποφασίσετε ότι το κάπνισμα δεν κόβεται ή ότι είναι μια συνήθεια που θα σας συνοδεύει εφ’ όρου ζωής, σας προσκαλώ να δοκιμάσετε το  escape-smoking.passion.io.

 

 

 

 

 

Ζωή Παπαγάλου

Σύμβουλος Διακοπής Καπνίσματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου